bookmark 1 show style1 City date_range 16 November 2022

Ur hjärtats vrå

Det här är berättelsen om ett liv i ständig kamp om att passa in, om att vara kvinna i en begränsande värld. Om att få livspusslet att gå ihop där det hon levde för räknades som nöje. En berättelse om kärlek, där den största kärleken var kärleken till musiken och om hur Alice kom att bli Alice med hela svenska folket.
I föreställningen får vi lära känna en Alice som få känner till och ta del av hennes innersta tankar samtidigt som vi får uppleva hennes ständigt pågående musikalitet. Elin Sandelius gestaltar Alice Tegnér och pianist Johan Harding gestaltar hennes musikalitet och musikskapande som ständigt pågick i hennes huvud. Föreställningen innehåller 60 % musik och mestadels hennes klassiska kompositioner som få känner till. En och annan barnvisa dyker självklart upp i instrumental form då Alice ju kallades barnvisans moder.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information