bookmark 36 shows style12 cities date_range 4 December 2021 - 9 January 2022

Jul & Kul med Babblarna

Från och med 1 december behöver du ett giltigt vaccinationspass för att se föreställningen. Personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna.

 

Succéerna med Babblarnas musikaler och över 600 spelade föreställningar fortsätter nu med en julföreställning!

 

En färgglad, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

 

Det är jul i Babblarnas snövita värld! Äntligen är det dags att klä julgranen med julpynt och ljus. Barnen i publiken får hjälpa Klonk att gissa vad som finns i Babblarnas julklappar. Babblarna bakar pepparkakor, går Luciatåg och kan knappt vänta tills de får öppna sina julklappar! I denna sjung-med-musikal för småttingar får alla vara med och sjunga till våra mest älskade julvisor blandat med Babblarnas största hits!

 

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still. Samtliga i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet.

 

Lämna barnvagnen hemma eller i bilen. Ta gärna med sittkudde för barnet att sitta på.

  

www.babblarna.se/live

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information