bookmark 21 shows style21 cities date_range 30 November 2021 - 21 December 2021

ÄNGLARNAS TID - MAGNUS CARLSSON

Änglarnas Tid - Magnus Carlsson

 

Han har upprepade gånger getts epitetet ”Kungen av jul” i media. Efter ett års uppehåll är det nu åter dags för Magnus Carlsson att ge sig ut på en rikstäckande turné med sin omåttligt populära julkonsert ”Änglarnas Tid” som år efter år spelats för fulla hus både i Sverige och utomlands. När en av landets mest folkkära artister gör sig redo för julturné gör han det med besked: handplockade musiker ramar in kvällen som bjuder på allt från klassiska till moderna jullåtar. Grunden i konserterna är dock alltid ett axplock från hans fem toppsäljande julalbum. Under årets turné bjuds även på helt nyskriven julmusik.

 

Med start i Luleå i adventshelgen den 26 november besöker Magnus över 20 orter runtom i landet fram till den 21 december då turnén avslutas i Enköping.

 

Arrangör är PJP AB.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information